ALLEEN VANDAAG GRATIS VERZENDING!

Verzending

 Huis en Tuin Deals vind het belangrijk dat wij leuke en speciale producten kunnen aanbieden aan de consument. Niet alleen kwaliteit is belangrijk in onze ogen maar ook de prijs. Wij proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij onder andere door de producten rechtstreeks te versturen vanaf de leverancier. Hierdoor besparen wij enorm op onze opslagkosten. Onze leveranciers zitten gevestigd over de hele wereld. Dit houdt simpelweg in dat het wat langer duurt voor je de producten hebt.

De gemiddelde verzendtijd bedraagt 5-10 werkdagen. Wanneer het erg druk is kan de bezorgtijd 11-25 werkdagen duren. Wij sturen een Track & Trace code mee zodat u kunt zien waar de producten zich bevinden.

 Ook willen wij u mededelen dat wanneer u meerdere producten uit onze webshop bestelt, dit op verschillende dagen aan kan komen, doordat wij met meerdere leveranciers werken. Dit houdt in dat het ene pakket eerder kan arriveren dan het andere product. Het andere pakket zal dus wel aankomen maar wellicht wat later.


Team Huis en Tuin Deals

Loading...