ALLEEN VANDAAG GRATIS VERZENDING!

Over ons

Voor wie?
Huis en Tuin Deals is opgericht voor mensen die altijd op zoek zijn naar handige producten voor in en rondom het huis. Mensen die graag makkelijke producten gebruiken om dingen in en rondom het huis simpelweg makkelijker te maken. Ook voor leuke cadeaus bent u bij Huis en Tuin Deals altijd op het juiste adres!

Vol passie!
Huis en Tuin Deals is ontstaan vanuit de passie en liefde voor koken. De oprichter is elke dag in de keuken te vinden om heerlijke gerechten te bereiden en maakt zelf vaak gebruik van super handige spullen die het koken een stuk aangenamer maken. Binnen het huishouden maakt hij veelzijdig gebruik van spullen die alles een stuk makkelijker en efficiënter maken.

Commercieel en creatief zijn is er met de paplepel ingegoten bij de oprichter van Huis en Tuin Deals. Wat ooit begonnen is als een hobby voor eigen gebruik, is nu een full-time job geworden samen met het Team van Huis en Tuin Deals.

Altijd de beste deals
Huis en Tuin Deals, staat voor transparantie en innovatie. Waarom? Omdat wij alle innovatieve ideeën niet alleen voor ons zelf houden voor eigen gebruik, maar deze ook met u willen delen en deze aan te bieden voor een eerlijke prijs. Bij Huis en Tuin Deals wordt er veel aandacht en tijd besteed naar het zoeken van al deze leuke en handige gadgets die bij u in de smaak valt. Daarnaast denken wij niet alleen aan het gemak voor u, uw partner of uw kind, ook voor de trouwe viervoeters bent u bij Huis en Tuin Deals op het juiste adres!

De klant is nummer 1
Kwaliteit en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Huis en Tuin Deals. Dit uit zich in de service die wij aanbieden naar onze klanten, de gratis verzending die wij aanbieden en als laatste en misschien wel het allerbelangrijkste voor u: de eerlijke prijs die u voor het product betaald!

Wij geloven sterk in een lange termijnrelatie met onze klant. Wanneer u vragen en/of opmerkingen aan ons heeft, twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij zullen uw vraag of opmerking hierna zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Hopelijk tot snel!

- Team Huis en Tuin Deals

Loading...